Om

Motivationen til at designe og skabe ting udspringer altid af et konkret behov i hverdagen,  glæden ved fordybelse i form og materialer, samt kærligheden til det gode håndværk.

Omdrejningspunktet, for mit arbejde med keramikken er at formidle simpel æstetik på et funktionelt niveau.

Som uddannet fotograf – og efter at have arbejdet indenfor reklame i en årrække – begyndte jeg at savne håndværket i takt med at fotografiet blev mere og mere digitalt.
Samtidig manglede jeg et element for at kunne udtrykke mig på den måde jeg ønskede.
På keramiklinjen på Kunstakademiets Designskole, Bornholm gik det op for mig, at det netop var funktionen der var essensiel for at jeg syntes mit arbejde med æstetik var berettiget.
Jeg blev derfor allerede under uddannelsen klar over, at det var design og produktion af brugting der skulle blive min levevej.

Udover at være keramiker er jeg mor til 3 børn. Jeg elsker at gå, løbe og bade i naturen og er meget taknemmelig over, at vi som familie traf en fælles beslutningen om at vende tilbage til Bornholm i 2016 efter 5 års pit-stop i København. 

Mit værksted og butik ligger tæt ved havnen i Listed.
Hvis ikke jeg har annonceret åbningstider – typisk i vinterhalvåret – er man altid velkommen til at kontakte mig, for et besøg i butikken.

Mette