Handelsbetingelser

Kære Kunde,
Det er vores store ønske, at du får en god oplevelse, når du handler på Metteduedahl.com
Du kan her på siden finde svar på de fleste spørgsmål om handel på Metteduedahl.com. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@metteduedahl.com

Generelle oplysninger:
Mette Duedahl
Standstien 4A
3740 Svaneke
CVR nr: 28055951
Tlf: 24 40 96 46
Mail: info@metteduedahl.com

Ordrebehandling:
Ved bestilling på metteduedahl.com modtager du automatisk en ordrebekræftigelse med et ordrenummer umiddelbart efter din ordre er modtaget. Hvis du ikke har modtaget nogen mail indenfor 24 timer, så tjek evt. dit spamfilter eller kontakt os på mail: info@metteduedahl.com. Vær opmærksom på at ordren ikke er accepteret før vi har dobbeltjekket at den bestilte vare er på lager. Når dette er gjort, vil du modtage en endelig ordrebekræftelse, samt forsendelsesinformation.

Priser og betaling:
På metteduedahl.com er følgende mulige betalingsløsninger: Dankort / Visa, MasterCard, Maestro, JCB, MobilePay og ApplePay. Der tillægges ikke gebyr på batalingskort.
Alle priser er angivet i DKK og inkluderet 25% dansk moms. Der tages forbehold for løbende prisændringer.

Levering:
Varer bestilt på metteduedahl.com håndteres og sendes af Lagerkompagniet – undtaget bestillingere der inkluderer HANDMADE produkter. De sendes direkte fra værkstedet i Listed. Den forventede leveringstid er følgende:
Danmark: 1-3 arbejdsdage
Europa: 2-5 arbejdsdage
Resten af verden: 3-6 arbejdsdage.
Metteduedahl.com bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

Afhentning:
Hvis du ønsker at afhente varerne direkte i butikken i Listed, bedes du ringe eller skrive og lave en aftale herom.

Fragtomkostninger refunderes ikke
Vær opmærksom på, at du er ansvarlig for varerne, indtil vi modtager dem. Hvis en vare går i stykker eller går tabt under forsendelsen er det dit eget ansvar at kunne dokumentere returneringen.
Hvis du ønsker at ombytte en varer til eksempelvis en anden farve eller størrelse, følges overstående retningslinjer for returnering og en ny bestilling laves i webshoppen.

Billeder og farver
Vi har bestræbt os på at sikre, at beskrivelsen og specifikationerne for produkterne er korrekte, og at farverne gengives så præcist, som produktion og fotografisk proces tillader det. Vi kan ikke holdes ansvarlig for variationer i farve forårsaget af browsersoftwaren, mobiltelefonen eller computersystemet, som kunden bruger.

Produktpleje
Opvaskemaskine, ovn og mikrobølgeovn:
Alle produkter LAND kan tåle at komme i ovn og mikrobølgeovn.
LAND produkter med glasurerne Pale Mint og Eggshell kan vaskes i opvaskemaskine.
LAND produkter med glasurerne Petrol og Chestnut kan vaskes i opvaskemaskine, men det anbefales at vaske dem i hånden for at bevare klarheden i glasurerne. Varme temperaturer og sæbe der ikke bliver skyllet ordentlig af kan give mærker i overfladen, som kan være svære at få væk.
Det er derfor på eget ansvar, hvis du vasker varer med glasurerne Petrol og Chestnut i opvaskemaskinen.

Låg i birkefinér på smørbokse og lågkrukker skal altid vaskes i hånden.

HANDMADE produkter kan vaskes i opvaskemaskine, men anbefales ikke at komme i ovnen, da temperaturchok kan forårsage krakkeleringer i den transperante glasur.

Bestikmærker:
Stentøj er brændt til 1200-1280 grader og derfor ikke ligeså modstandsdygtig overfor slid og ridser som eksempelvis porcelæn der er brændt til ca. 1400 grader.
Der vil derfor komme bestikmærker i tallerknerne fra LAND serien. Mærker der vidner om tidens tand og det daglige brug. Vi omfavner det da produkterne netop er skabt udfra ønsket om at blive gode redskaber til det daglige liv.
De første ridser er altid de værste, når flere kommer til springer det ikke i øjnede på samme måde.

Reklamationsret
Når du handler hos MetteDuedahl.com, er dit køb omfattet af købeloven og mangelreglerne. Ifølge købeloven har du to års reklamationsret, hvilket betyder at du kan reklamere over dit produkt i 24 måneder efter du har modtaget din vare. Din reklamationsret skal være berettiget, dvs. at manglen eller fejlen på varen ikke må være opstået som et resultat af, at du har selv har beskadiget produktet eller brugt det forkert. Hvis vi modtager din reklamation og det viser sig at varen ikke fejler noget, skal du selv dække for alle eventuelle omkostninger, eksempelvis leveringsomkostninger.
Ønsker du at reklamere over en vare så send venligst en mail til info@metteduedahl.com, indeholdende ordrenummer, samt uddybende og detaljeret tekst og billedemateriale der forklarer fejlen.
Fragtomkostninger i forbindelse med håndtering af reklamationer påhviler Metteduedahl.com, som sælger ved onlinekøb.

Ansvarfraskrivelse:
Hos Metteduedahl.com tages der forbehold for eventuelle ændringer i form af tekniske fejl, udsolgte varer og mangler ved forsendelser send fra ekstern samarbejdspartner. .
Ved pludseligt udsolgte varer, giver vi besked hurtigst muligt.

Databehandling:
Hos metteduedahl.com behandler vi og opbevarer dine personoplysninger om dig, for at kunne give dig den bedst mulige onlineservice.
Vi indsamler personoplysninger om dig når du som kunde besøger vores webshop, placerer en ordre eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Metteduedahl.com offentliggør ikke dine personoplysninger til en tredjepart uden dit samtykke eller hvis dette ikke nødvendigt i forbindelse med at fuldføre din ordre. Vi passer på dine data og behandlingerne sker efter reglerne i vores persondata politik.
Læs vores Persondatapolitik her.
Når du besøger Metteduedahl.com indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her) og undlade videre brug af websitet. I vores Cookie- og privatlivspolitik har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Lov og værneting:
Metteduedahl.com webshop er underlagt den danske ret’s handelsbetingelser. Ved uenighed mellem parter som ikke kan søges løst i mindelighed afgøres ved dansk domstol og med retten i København som værneting.

Fragt priser:
Danmark
Der opnåes gratis fragt ved købe over: DKK. 799,-
GLS pakke shop: Priser fra DKK. 39,- *
GLS hjemmelevering: Priser fra DKK. 59,- *
GLS Erhversaddresse: Priser fra DKK. 39,- *

* Forsendelsesomkostninger beregnes automatisk under dit køb baseret på størrelsen og vægten af ordren, samt leveringsadressen. Den eksakte pris fremgår af din ordreoversigt ved checkout.

Resten af verden

Tyskland og Sverige: UPS Standard Home delivery. Priser fra DKK. 139,- *

Norge, UK og Schweiz: UPS Standard Home delivery. Priser fra DKK. 249,- *

Resten af Europa: Prisen beregnes ved cheskout.

USA: UPS Saver Home delivery. Priser fra DKK. 210,-*

Resten af verden: Prisen beregnes ved checkout.

Bemærk venligst, at jeg ikke kan tage ansvar for eventuelle importskatter og afgifter relateret til dit land.
* Forsendelsesomkostninger beregnes automatisk under dit køb baseret på størrelsen og vægten af ordren, samt leveringsadressen. Den eksakte pris fremgår af din ordreoversigt ved checkout.
Returnering og Fortrydelsesret
Du har 30 dages returret på produkter købt på metteduedahl.com. Indenfor 14 dages efter modtagelsen, skall du sende en email til info@metteduedahl.com hvor i du forklarer, hvilke produkter du ønsker at returnere. Derefter har du 14 dage til at sende produkterne retur til nedenstående adresse:

Mette Duedahl
℅ Lagerkompagniet
Fruedalsvej 7
4682 Tureby
Danmark.

Bemærk det er ikke muligt at returnere til pakkeshop – dine varer vil ikke blive hentet og bliver derfor sendt retur til dig igen.
Vedlæg en kopi af faktura og pak varerne omhyggeligt ind ( if it shakes it breakes!), da det er dit eget ansvar, at alle varer kommer retur i god behold. Returnering sker for egen regning. Det er muligt at købe returlabel her ( indsæt link: https://returpakke.dk/ ). Dog kun for kunder bosiddende i Danmark.
Bemærk, at fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen er brugt eller varens værdi på anden måde er forringet. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som de var ved modtagelsen samt i original emballage. Hvis ikke, vil du modtage en refusion svarende til varens tilstand.
Når varen er modtaget retur i god stand tilbageføres beløbet til kontoen hvorfra betalingen i første omgang blev trukket – senest 7 hverdage efter vi har modtaget varen retur.
Ved mistet fortrydelsesret, f.eks. i tilfælde af værdiforringelse som du hæfter for fratrækkes denne købsbeløbet.